Telefoon: 0345-518 809

Kinderboerderij

Kinderboerderij De Heuvel

Kinderboerderij De Heuvel is een bruisende plek in Culemborg.

De combinatie van kinderboerderij, speeltuin, natuur en milieu centrum, buitenschoolse opvang en dagbesteding maken dat er veel gebeurt op de kinderboerderij. Er komen jaarlijks bijna 100.000 bezoekers naar onze kinderboerderij.

Adres en openingstijden

De kinderboerderij ligt aan Weithusen 63 in Culemborg.

Momenteel is de kinderboerderij gesloten.

We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen.

Geopend:

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Zondag 12.00 – 17.00 uur

Maandag gesloten

Eerste kerstdag en 1 januari gesloten

Hoe kun je ons bereiken?

Je kunt ons mailen via: kinderboerderij@culemborg.nl
Je kunt ons bellen via: 0345 518809

Volg ons op Facebook

Dieren en kinderen door elkaar

Op onze kinderboerderij leven en spelen de dieren en de kinderen door elkaar heen. Zo kan het gebeuren dat je lekker zit te schommelen met een mooie eend boven je hoofd die boven op de schommel zit. Of je zit op de wip met de kippen die om je heen scharrelen. Ook ganzen lopen los over het terrein. Daarnaast zijn er allerlei dieren in hun stallen of verblijven die bewonderd en geaaid mogen worden.

Activiteiten

Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd op de kinderboerderij in samenwerking met het Steunpunt Natuur- en Milieueducatie en Stichting Speeltuin Culemborg die ook gevestigd zijn op de kinderboerderij. Gedurende deze zondagmiddagen valt er veel te beleven. Kijk voor de actuele activiteiten op de site van NME Culemborg www.nmeculemborg.nl

Langskomen met een groep of met je klas?

We vinden het leuk als je met een grotere groep of met een klas onze kinderboerderij wilt bezoeken. Om ervoor te zorgen dat er niet te veel groepen tegelijk aanwezig zijn, willen we dit wel graag van tevoren weten. Neem daarom altijd eerst contact met ons op voordat je met een groep naar ons toe komt. U kunt hiervoor bellen met één van de beheerders: 0345 518809.

Meehelpen?

Wij werken naast een klein team van vaste medewerkers met een grote groep vrijwilligers. Wij kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via: info@nmeculemborg.nl

Parkeren

Wij vragen je om zoveel mogelijk met de fiets naar onze kinderboerderij te komen. Mocht je toch met de auto komen dan kan die geparkeerd worden op de kleine parkeerplaats of schuin in de berm.