Telefoon: 0345-518 809

Kinderboerderij de Heuvel

Kinderboerderij De Heuvel is een bruisende plek in Culemborg.

De combinatie van kinderboerderij, speeltuin, natuur en milieu centrum, buitenschoolse opvang en dagbesteding maken dat er veel gebeurt op de kinderboerderij. Er komen jaarlijks bijna 100.000 bezoekers bij ons op bezoek!

Adres en openingstijden

De kinderboerderij ligt aan Weithusen 63 in Culemborg.

TIJDELIJK GESLOTEN VANAF 25 JULI!
Wij zijn per direct, op last van Gemeente Culemborg, tot nadere orde gesloten. De redenen hiervoor zijn als volgt:

1. De beperkte heropening is lastig voor onze bezoekers en het zorgt ervoor dat veel mensen zich niet aan de regels houden. Van te voren was er al aangegeven dat we zouden sluiten als de heropening niet verantwoord was. Op dat punt zijn we nu helaas beland.

2. Wij hebben tijd nodig om de heropening te evalueren en aanpassingen te doen. Op onze eerdere posts hebben wij van jullie goede suggesties gehad, bedankt daarvoor! Deze willen wij onderzoeken en eventueel meenemen in het plan. Mits deze natuurlijk voldoen aan de richtlijnen van de gemeente en het RIVM.

Jullie horen zo snel mogelijk van ons via deze pagina!

Hoe kun je ons bereiken?

Je kunt ons mailen via: kinderboerderij@culemborg.nl
Je kunt ons bellen via: 0345 518809

Volg ons op Facebook

Parkeren

Wij vragen je om zoveel mogelijk met de fiets naar onze kinderboerderij te komen. Mocht je toch met de auto komen dan kan die geparkeerd worden op de kleine parkeerplaats of netjes schuin ingestoken in de berm.

Dieren en kinderen door elkaar

Op onze kinderboerderij leven en spelen de dieren en de kinderen door elkaar heen. Zo kan het gebeuren dat je lekker zit te schommelen met een mooie eend boven je hoofd die boven op de schommel zit. Of je zit op de wip met de kippen die om je heen scharrelen. Ook ganzen lopen los over het terrein. Daarnaast zijn er allerlei dieren in hun stallen of verblijven die bewonderd en geaaid mogen worden.

Activiteiten

Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd op de kinderboerderij in samenwerking met het Steunpunt Natuur- en Milieueducatie en Stichting Speeltuin Culemborg die ook gevestigd zijn op de kinderboerderij. Gedurende deze zondagmiddagen valt er veel te beleven. Kijk voor de actuele activiteiten op de site van NME Culemborg www.nmeculemborg.nl

Langskomen met een groep of met je klas?

We vinden het leuk als je met een grotere groep of met een klas onze kinderboerderij wilt bezoeken. Om ervoor te zorgen dat er niet te veel groepen tegelijk aanwezig zijn, willen we dit wel graag van tevoren weten. Neem daarom altijd eerst contact met ons op voordat je met een groep naar ons toe komt. U kunt hiervoor bellen met één van de beheerders: 0345 518809.

Meehelpen?

Wij werken naast een klein team van vaste medewerkers met een grote groep vrijwilligers. Wij kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via: info@nmeculemborg.nl