Telefoon: +31 6 11109297

Kinderboerderij de Heuvel

Kinderboerderij De Heuvel is een bruisende plek in Culemborg.

De combinatie van kinderboerderij, speeltuin, natuur en milieu centrum en buitenschoolse opvang maken dat er veel gebeurt op de kinderboerderij. Er komen jaarlijks bijna 100.000 bezoekers bij ons op bezoek! 

Adres en parkeren

De kinderboerderij ligt aan Weithusen 63 in Culemborg.

Wij vragen je om zoveel mogelijk met de fiets naar onze kinderboerderij te komen. Mocht je toch met de auto komen dan kan die geparkeerd worden op de kleine parkeerplaats of netjes schuin ingestoken in de berm.

Hoe kun je ons bereiken?

Je kunt ons mailen via: kinderboerderij@culemborg.nl

Je kunt ons bellen via: +31 6 11109297

Volg ons op Facebook voor de meest actuele informatie en voor de openingstijden.

 

Dieren en kinderen door elkaar

Op onze kinderboerderij leven en spelen de dieren en de kinderen door elkaar heen. Zo kan het gebeuren dat je lekker zit te schommelen met een mooie eend boven je hoofd die boven op de schommel zit. Daarnaast zijn er allerlei dieren in hun stallen of verblijven die bewonderd en geaaid mogen worden. Met mooi weer lopen er veel dieren in de weilanden waar je ook gewoon bij mag en waar de dieren blij worden van een aai over de bol.

De dieren hebben hun eigen dieet en kunnen ziek worden van eten wat ze van bezoekers krijgen. Daarom mogen de dieren NIET gevoerd worden. 

Langskomen met een groep of met je klas?

We vinden het leuk als je met een grotere groep of met een klas onze kinderboerderij wilt bezoeken. Om ervoor te zorgen dat er niet te veel groepen tegelijk aanwezig zijn, willen we dit wel graag van tevoren weten. Neem daarom altijd eerst contact met ons op voordat je met een groep naar ons toe komt. U kunt hiervoor bellen met één van de beheerders: +31 6 11109297. 

Meehelpen?

Wij werken naast een klein team van vaste medewerkers met een aantal vrijwilligers.

Wanneer je het interessant vind om meer met NME activiteiten te helpen kunt u contact opnemen met info@nmeculemborg.nl

Wil je juist met de dieren werken neem dan contact op met kinderboerderij@culemborg.nl

Elke dag mogen alle kinderen mee helpen met voeren. We voeren om half 4, meld je bij 1 van de medewerkers en je krijgt een voerschep mee om samen met de dierverzorger te voeren.

Stage lopen

Wil je stage komen lopen op de kinderboerderij? Dit kan wij zijn een SBB gecertificeerd bedrijf.

Meld je op tijd aan, we zitten snel vol. Neem contact met ons op via kinderboerderij@culemborg.nl